Öğrencilerimiz “Sağlık Panayırına” Katıldı

Muş Valiliği tören alanında kurulan sağlık panayırında, Sağlık Bakanlığı tarafından Muş Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmete sunulmak üzere gönderilen 9 yeni ambulansın tanıtımı yapıldı. Düzenlenen sağlık etkinliğine Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Serdal Türkoğlu, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, sağlık personelleri ve kurum amirlerinin yanı sıra Yüksek Okul Müdürümüz Doç. Dr. Hanifi Körkoca, yüksekokul öğretim elemanları, sağlık yönetimi ve hemşirelik bölümü öğrencileri katıldı. Ambulansların tanıtımından sonra sağlık panayırındaki stantlar gezilerek etkinlikler hakkında bilgi alındı.